maandag 26 oktober 2009

Angelina is going to jail !

in mijn allereerste blog, had ik het over een boek waardoor de liefde voor mode is aangewakkerd (GUCCI, de val van de hoogmoed).
maar nu wil het dat een deel van dit boek wordt verfilmd.
de film gaat dan eigenlijk over de laatste GUCCI die aan het hoofd stond van het gelijknamig modehuis, en waar deze GUCCI nog beroemder mee is geworden: zijn dood.

in 1995 werd maurizio gucci vermoord, in opdracht van zijn vrouw patrizia, (die nu een gevangenis straf uitzit van 29 jaar) die gespeeld zal worden door niemand minder dan: ANGELINA JOLLIE.de geruchten gaan dat het aan het hoofd zetten van TOM FORD bij gucci in 1994, iets te maken kon hebben met de moord op maurizio (maar dat is nooit bewezen).

wel is bewezen dat in 1995 gucci de beurs op ging, en dat TOM FORD zijn eerste collectie toonden met AMBER VALLETTA als muze, ook madonna was een grote fan en even daarna de rest van de wereld.

en zoals wij weten komen alle trends (in de fashion wereld) weer terug, dus ook de trends van toen, velours broeken en zijden blouses.

het is dus goed mogelijk dat ANGELINA de volgende look zal gaan dragen (en WIJ misschien ook):blouse: PAUL & JOE, broek: ALBERTA FERRETI, jas: BURBERRY
tas, zonnebril en pump uit de fall 2009 collectie van GUCCI.

de opnamen van deze geweldige film gaan in de lente van 2010 plaats vinden. ps. misschien gaat er met deze film een nieuw soort films in de bioscopen komen, wat dacht je van: GIANNI VERSACE the last emperor of YSL´s c'est la vie. I CAN'T WAIT !!!

Geen opmerkingen: