woensdag 7 oktober 2009

(WO)MEN

de fashion weeks voor volgend jaar zomer lopen na PARIJS ten einde, en nu kunnen we de balans gaan op maken, en wat ik na wat research ontdekte MADE ME SPEECHLESS.

volgend jaar zomer zijn we UNISEX, ja je leest het goed unisex als in HIS IS HERS en andersom.
alle grote designers lieten hun ''vrouwelijke'' modellen in 3-delig kostuum het plankier op lopen en make-up was in geen velden of wegen te bekennen, en het haar? glad gladder gladst.

NEW YORK: dkny, Christian Siriano.


MILAAN: Dolce & Gabbana, Gucci, Ferragamo, Roberto Cavalli.

LONDON: Christopher Kane, Matthew Williamson.


wat opviel tijdens alle fashion weeks....mannelijke en vrouwelijke modellen lopen steeds vaker SAMEN tijdens een modeshow, misschien hebben we over een paar seizoenen geen aparte fashion weeks meer maar gewoon samen of na elkaar.

ook was er tijdens de fashion weeks 1 model dat we heel erg opviel met de naam Martin Cohn, ja je leest het goed, dit ''mannelijk'' model loopt ook vaak dames shows (nee de borsten zijn niet echt). de mannen gaan dus ook voor unisex als het aan MARC JACOBS ligt,
hij introduseert eigenhandig de MAN-SKIRT (niet kilt) en de MAN-CLUTCH.
en JEAN-PAUL GAULTIER zorgt met zijn make-up for men voor de finishing touch.
alles wat we nu nog nodig hebben is een heerlijke UNISEX parfum, zoals BROOKLYN van BOND NR. 9

laat alleen de kleding van je lover a.u.b voor hem zelf, want de boyfriend look (jeans en blazer) is over en uit, het mag dan unisex zijn, het moet wel een vrouwelijke snit hebben.

OMG straks gaan we ook nog voetbal leuk vinden (dat zijn de wedstrijden waar DAVID BECKHAM niet in mee speelt).

Geen opmerkingen: